Alt i et!

Internettbasert læring gir deg tilgangen til all den informasjonen og de læringssystemene du trenger får å bli god og meste dataprogrammer. Microsoft Office bruker på denne siden gjør deg flinkere og raskere til å utføre oppgaver du mest sannsynlig allerede gjør.

Når du ønsker å lære kan du starte med en gang. Det er bare å sette i gang ved å gå inn på portalen. Så enkelt og greit. Det er ikke behov for å få noe i posten eller anskaffe tunge bøker på biblioteket eller andre steder. All læringsinformasjonen du trenger er en del av systemet.

learn-977545_960_720Et annet aspekt av læringsopplegget er at du ikke trenger å bruke noe andre har brukt før deg. Friheten ved å bruke din egen datamaskin er flott. Du slipper å logge deg inn på en datamaskin som har et system du ikke kjenner. Du trenger ikke å dra på biblioteket eller på universitetet for å sitte der fordi dette internettbaserte læringssystemet krever ikke noe annet enn at du har en internettportal og tilgang til Internett.

Dette er en helhetlig løsning hvor du har alt i et. Det er ikke noe annet du trenger å gjøre enn å logge deg inn på nettsiden og følge bruksanvisningen på hvordan du skal starte første oppgave.

Du må først tenke igjennom hvilke datakunnskaper du trenger slik at du velger programmet som du trenger mest, men når du først har gjort det har du tilgang på timer og timer med faglig utbytte, som gir det deg friheten du trenger i din hverdag for å lære akkurat når du trenger det.

At annet aspekt ved internettbasert læring er tilgangen til å lære ved å bruke eksempel fra virkeligheten. Her får du tilgang til prosjekter som er tatt fra selskaper og ekte situasjoner. Hva er vel bedre enn å meste situasjoner du sannsynligvis vil møte før du møter de? Her kan man forberede seg på arbeidsoppgaver man vet man vil møte når man starter å jobbe.

Et eksempel på dette er når man velger å lære seg Microsoft Excel. Man velger da pakken for Excel, logger seg inn og starter på første oppgave. En av oppgavene går på budsjett. Du lærer da å sette opp et budsjett, formler for hvordan et budsjett regner sammen forskjellige poster, som igjen viser hvordan selskapet i eksempelet går. Altså hva det tjener og hva det bruker av kostnader. Når du deretter får sertifikatet etter endt kurs, som igjen viser at du har bestått dette Excel nivået, kan du gå til din fremtidige arbeidsgiver og fortelle om ditt nivå. Etter å ha fått jobben og blir spurt om å sette opp et budsjett, kan du lene deg litt tilbake med et smil om munnen og vite at dette klarer du fint.

Det beste med å lære en ny egenskap er tilegne seg egenskapen. Deretter kommer en enorm mestring av å bruke den i praksis. Følelsen av å være i ny jobb hvor man får oppgaver man allerede vet hvordan man løser er flott.

Se på internettbasert læring og bli med i dag! Her er alt i et, så ingen bekymringer!

ADD YOUR COMMENT