Arbeid og teknologi

Arbeidsgivere i dag krever mer av sine ansattes teknologikunnskaper enn det man gjorde før. I dag er det viktigere enn noen gang at ansatte kan data. Bedrifter effektiviserer og sparer penger som aldri før. Noen typer ansatte kan man fjerne mens andre ansatte blir. De ansatte som blir er ofte de som er vanskeligst å fjerne, fordi de tilfører bedriften noe. Hva tilfører de bedriften? Kunnskap.

Det viktigste som fremtidige ansatte kan medbringe til sine arbeidsgivere er kunnskap. Derfor er det ekstremt viktig at du får denne kunnskapen som blir etterspurt.

workstation-147953_960_720Det er ikke noen forskjell lenger om du ønsker å jobbe i privat næringsliv, offentligheten, akademia, eller på andre steder. Du trenger å beherske data. Jobber du på et advokatkontor som sekretær må du kunne skrive. Man bruker kun datamaskiner til å skrive, og ikke lenger penn og papir. Ønsker du å bli lege må du kunne skrive pasientinformasjon inn i en database. Hvis du vil bli snekker må du faktisk kunne skrive på en datamaskin etter hver jobb er gjort for å rapportere til ditt selskap om hva som er gjort. Ofte må du også ta bilder, som deretter lastes opp i forskjellige programmer eller lastes inn i et skriveprogram som tillegg til en rapport.

Vi bruker også i dag mange sosiale medier. Det er Facebook, Instragram, osv. Flere og flere selskaper krever at man kan bruke Facebook for å jobbe hos de. Selskaper ønsker at ansatte kan oppdatere Facebook og andre sosiale medier med bilder og tekst i løpet av arbeidsdagen. Dette kan virke skremmende og nytt for mange. En ting er å bruke datamaskin for å skrive, en annen ting er å bruke mobiltelefonen for å skrive og oppdatere Internett.

Her hjelper Internett-basert læring deg. Den eneste måten man kan raskt og effektivt lære seg hvordan man skriver bedre, raskere, lærer seg Microsoft og andre programmer på er å melde seg på kurs. Internett-kurs gir deg friheten til å lære akkurat når du har lyst. Det kan være i morgen eller en annen dag, men det er opp til deg.

Prisen er veldig god. Det er ikke gratis, men det er heller ikke dyrt. Dette er en liten sum å betale. En investering i kunnskap er en investering i deg selv. Man kan aldri få for mye kunnskap om data eller andre ting. Man trenger ikke nødvendigvis å bruke alt på en dag eller første dag på jobb, men man vil være en verdifull ressurs for arbeidsgiver når man kan mer.

Invester i Internett-basert læring for å øke din verdi hos din arbeidsgiver. Jo mer du lærer jo mer kan du bruke i arbeidssammenheng. Det er viktig at du også sier i fra til din arbeidsgiver at du har tatt et kurs og viser han ditt sertifikat. Mange arbeidsgivere tenker lite over hva slags kunnskap du som ansatt har tilegnet deg de siste årene etter mange år på samme sted. Det er derfor viktig at du beviser at du blir en bedre ansatt. En bedre ansatt er en mer verdifull ansatt. Lær mer!

ADD YOUR COMMENT