Lær IT når du selv ønsker det!

Datakunnskaper er noe vi alle trenger. Man kan aldri få nok av datakunnskaper. Hvorfor er datakunnskaper så viktig. Nesten overalt i verden kommuniserer man med datamaskiner og på så og si alle arbeidsplasser bruker man datamaskiner. Det spiller ingen rolle lenger om man jobber på verksted eller om man klipper plenen til naboen. Man må legge inn informasjon på en datamaskin og man bruker kanskje enkle betalingsløsninger for å motta penger.

Det vil si at datakunnskapene dine betyr noe. Datakunnskapene dine kan avgjøre om du får en jobb eller ikke. Det føles sjeldent godt å gå glipp av en jobb fordi man mangler datakunnskaper.

Den viktigste og mest brukte programvaren i verden i dag er Microsoft. Microsoft har utviklet en pakke med forskjellige programmer som heter Office. Dette fordi denne pakken programmer passer perfekt for alle arbeidsnivåer av kontorarbeid. Et av Office programmene heter Word, som tilrettelegger for skriving, mens et annet heter Excel, som tilrettelegger for bruk av tall i regneark. Hvis du føler at du i dag ikke har tilstrekkelig med datakunnskaper kan du gjøre noe med det.

1024px-Typing_computer_screen_reflectionDette selskapet tilbyr deg en mulighet til å tilegne deg mer datakunnskap enn det du allerede har ved å bruke det siste av teknologi og pedagogikk. E-learning er en kjempefin mulighet til å lære mens man gjør andre ting. Har du noengang følt at du ikke har tid til alt, eller tid til å sette deg ned i flere timer av gangen for å følge undervising? Det er her e-learning kommer inn.

E-learning kan greit oversettes til norsk som elektronisk læring eller fjernundervisning. Med orden fjernundervisning tenker man på at underviser eller foreleser ikke er på samme plass som elevene, og ofte at elevene selv ikke er på samme plass som sine medelever.

Fjernundervisning organiseres på flere måter, noen tilbydere liker at elevene følger en lignende struktur som en vanlig skole med forelesere fra alle verdens kanter. Da er fordelen for studenten mindre ved at studenten fortsatt må følge en timeplan og møte opp et sted med andre studenter. Dette blir fort tidkrevende og vanskelig. Skolen tjener på en slik ordning, fordi de slipper å frakte foreleser til plassen studentene er.

Dette selskapet tilbyr deg alle fordelene ved fjernundervisning. Du slipper å gå til et klasserom, du slipper å møte opp et sted sammen med andre studenter, og du slipper å strukturere dagene dine etter hva andre kan tilby.

Det eneste du trenger å gjøre er å skaffe deg startpakken og sette i gang. Her kan du studere et par timer om dagen eller du kan studere et par minutter. Du kan da bruke tiden din så effektivt som mulig ved å for eksempel høre på lyddelen av undervisingsmateriellet i bilen mens du kjører på jobb eller på trikken på vei hjem fra jobb. Læring kan til og med skje mens man jogger eller går tur med hunden.

Lær IT når du selv ønsker det, kom i gang i dag! Hvilke datakunnskaper trenger du mer av? Her får du det du trenger!

ADD YOUR COMMENT