Læreplan og pensum

E-learning gir deg muligheten til å lære datakunnskaper i ditt tempo, der du selv måtte ønske det og ved å bruke den tiden du har når du har den. Selskapet øker din kunnskap innenfor de viktigste Microsoft produktene som brukes over hele verden.

En av de virkelig store fordelene med fjernundervisning er at det ikke kommer noen overraskelser underveis. Det er ingen forandringer i undervisningssted, forelesere, læreplan eller pensum. Så, sett deg ned eller ta på seg joggeskoene og sett igang og lær.

Alle pakker du får tilsendt har en oversikt over hva du lærer og hvordan du tilnærmer deg stoffet. Pakken inneholder hele pensumet. Du slipper å gå innom tre forskjellige bokhandler for å skaffe de bøkene du trenger. Går man på et universitet får man som regel en pensumliste, hvor man må selv skaffe alt som står på listen. Noen ganger er listeobjekter utsolgt fra bokhandleren og du må gå på en annen bokhandel. Andre ganger er det så mange listeobjekter på pensumlisten at det fort blir dyrt. Her kommer alt i et. Dette sparer deg tid og penger.

learn-2099927_960_720Pensumet er oversiktlig og lettlest. Alt er på norsk og det hvor det brukes fremmedord eller andre vanskelige formuleringer, så beskrives disse veldig lett i materialet. Dette gjør at du selv slipper å slå opp i ordbøker eller selv finne informasjonen.

Læreplanen gir deg en fin oversikt over hva du skal lære. For eksempel i Word, skrivetilretteleggelses-programmet til Microsoft, tar pakken deg igjennom hvordan man åpner programmet, hvordan man åpner og lagrer dokumenter, osv. Altså veldig grunnleggende oppgaver du trenger for å komme i gang. Neste steg er da å lære og skrive i programmet. Det er veldig rett frem. Så starter introduksjonen til alle funksjonene. Word er et flott program hvor man kan forandre på skrifttyper, bokstavstørrelser, mellomroms-størrelser, osv. Man kan også lett sette inn bilder og regneark, samt lage tabeller og diagramoversikter.

Læreplanen for hver pakke gir det full oversikt over alle disse funksjonene du tilegner deg ved å starte fjernundervisning. Det anbefales på det sterkeste at du leser igjennom hva man lærer innenfor de forskjellige pakkene, og at du spør deg selv – kan jeg dette? Hvis du ikke kan det du leser pakkene inneholder vil det kanskje være fordelaktig å lære dette? Som en kort illustrasjon for de som har barneselskap eller sender ut invitasjoner til andre fester eller lag. Lager du invitasjonen selv? Du kan spare mye tid og krefter på å bruke Word til å lære invitasjoner. Her kan du legge inn et bilde du har tatt med ditt kamera eller mobiltelefon, skrive og forandre tekst etter behov, samt dekorere i forskjellige mønstre etter behov.

Når man ser seg ferdig er det bare å skrive ut invitasjonen på et ark, legge i en konvolutt og få de avgårde. Høres ikke det veldig enkelt og greit ut? Ta en titt på de forskjellige pakkene og hva de inneholder av kunnskap. Det er aldri for sent å lære noe nytt eller noe mer. Man vet aldri, kanskje man overrasker seg selv også med hvor mye man har lært seg.

ADD YOUR COMMENT