Hei!

Jeg er en mann i 30 årene som liker å lære andre å bli bedre. Data og informasjon er mine hjertesaker. Jeg har startet denne bloggen fordi jeg ønsker at folk i Norge skal bli bedre på data. Data er det viktigste man kan beherske i dag. Vi bruker alle data, om det er i hjemmet, på jobb, eller ute i hverdagen.

Uten gode datakunnskaper kan man fort bli en informasjonsbrems i dagens samfunn. Det vil si at man vil bli en kommunikasjonsbegrenser. Selskaper, store eller små, overlever over lengre tid kun ved hjelp av effektive ansatte. Effektivitet krever at man jobber smart og at man jobber tidsbesparende.

Gode datakunnskaper er den enkleste måten man i dag kan effektivisere ansatte som jobber med kommunikasjon. Kommunikasjon er alt fra å skrive raskere e-poster, bokføre dokumenter mer effektiv, lage regnark og putte informasjon inn i databaser.

Denne bloggen tilrettelegger for mennesker som ønsker å tilegne seg kunnskap om data og som også ønsker å forbedre sine dataegenskaper gjennom e-learning. E-learning er en måte å lære på, som fokuserer på interaktiv læring. Vår internettbaserte læringssystemer gir deg tilgang til de beste foreleserne og de beste systemene for læring. Vi legger vekt på at du bruker alle sansene i din tilnærming til å bli bedre: høre, se og gjøre. Vi vil at du skal høre hvordan man skal gjøre oppgaver, deretter se hvordan oppgavene blir gjort, før man til slutt gjør lignende oppgaver selv! Les vår blogg og bli med på vår mestringsreise i datakunnskaper gjennom internettbasert læring du også!